• zsam-slide1
  • zsam-slide2
  • zsam-slide3
  • zsam-slide4
  • zsam-slide6
  • zsam-slide7
  • zsam-slide8

Treningi za podjetja

treningi-za-podjetja-1     treningi-za-podjetja-2


V Centru varne vožnje ZŠAM Celje vašemu podjetju omogočamo trening varne vožnje, ki se izvaja na suhi, mokri in spolzki podlagi, kar na varen, nazoren in učinkovit način ponazori situacije, ki se pogosto pripetijo v vsakdanjem prometu. Temu so dodane tudi posebne vodne ovire, ki jih upravlja računalniško podprt sistem in na zelo realističen način prikažejo različne prometne situacije, kar je še posebej pomembno, da znamo nastalo prometno situacijo pravilno ocenit, jo predvideti in v njej pravilno ukrepati.

Program treninga:
Kratek teoretični del, ki poteka v učilnici, kjer vam trener varne vožnje  predstavi vozno-fizikalne osnove vožnje z vozilom in osnov pravilnega upravljanja vozila.
Praktični del:
Vaja 1: Hard brake – zaviranje (Tečajniki spoznavajo različne načine zaviranja v kombinaciji  različnih podlagah:  suhi, poledeneli ter v kombinaciji gledano na vzdolžno os vozila pol suha pol poledenela)
Vaja 2: Hidraulic maddnes - vaje s premično hidravlišno ploščo (Za tečajnike zelo atraktivna vaja, kjer prihaja do poučnega znanja obvladovanja vozila pri zanašanju zadka)
Vaja 3: Spin jitsu - vaje prekrmarjenja in podkrmarjenja (na vozilu so nameščena manjša kolesa, kjer mora tečajnik obvladovati vozilo v uhajanja zadnjega in prednjega dela vozila
Vaja 4: Chrash track  - natančno ustavljanje pred oviro (tečajniki tekmujejo kdo najbližnje ustavi pred oviro)
Vaja 5: Ice age rally - simulcija vožnje po poledenih površinah ( Tečajniki spoznavajo pravilni način vožnje kritičnih situacijah poledenelega vozišča v zavoju)
Vaja 6: Virtual drink and drive – virtualna alkoholiziranost v obliki očal ( Tečajniki preizkušajo različna očala z različno stopnjo alkoholiziranosti, naprej se preizkusijo v nekaj vajah zunaj avtomobila nato še v spretnostni vožnji z očali)

Tečajniki so v času treninga s prenosno radijsko postajo vseskozi v stalni zvezi s trenerjem. Vsako vajo na poligonu trener razloži in pokaže. Nato mu tečajniki sledijo drug za drugim, pri čemer jih trener nadzoruje, daje navodila in popravlja njihove napake.
Trening v obsegu 6 ur praviloma začnemo ob 9.00 uri po željah se prilagodimo z začetkom treninga.
Med treningom je predviden enourni odmor za kosilo.
Po koncu tečaja prejmejo vsi tečajniki diplomo o opravljenem tečaju varne vožnje.
Trening je  namenjen vsem voznikom, ki želijo spoznati predvsem obnašanje svojega vozila v nevarnih situacijah ter se naučiti pravilnega ukrepanja. Zato predlagamo, da vaši tečajniki opravljajo trening s svojimi vozili. Poleg pridobljenega znanja je trening tudi zanimiva izkušnja, ki se vam za dolgo vtisne v spomin.
Prav tako s svojim kadrom, ki imajo dovoljenja za trenerje in ocenjevalce na vozniškem izpitu lahko izvedemo »commentary driving«, ki se izvede v Centru oz. v vsakodnevnem prometu.

treningi-za-podjetja-3     treningi-za-podjetja-4


Prosti termini in prijave!
Prijavite se lahko na telefonski številki 080 26 36 ali na naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Tečaji se izvajajo za skupine do 8 oseb. V kolikor je za posamezen termin prijavljenih premalo udeležencev, se trening prestavi na naslednji ustrezni termin, udeležence pa o spremembi pravočasno obvestimo.

Zaposleni

mag. Tomaž Lotrič, univ. dipl.inž., 041 674 338, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vodja izobraževanj: Teodor Božnik, dipl. ekon.;inž. prom., 031 618-926, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Šola vožnja - predavatelj Peter Slapnik, dipl. inž,  041 770 860 mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Podatki o podjetju

Naslov: ZŠAM Celje, Cesta v Celje 14, 3202 Ljubečna
Davčna št.: SI29579864
Matična št.: 5160391000
Telefon: 03 4254660GSM: 031 618 926
Transakcijski račun : SI 56 05100-8014763586
Elektronski naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Za dodatna pojasnila o uporabi piškotkov kliknite TUKAJ.

  Da, dovolim uporabo piškotkov.