• zsam-slide1
  • zsam-slide2
  • zsam-slide3
  • zsam-slide4
  • zsam-slide6
  • zsam-slide7
  • zsam-slide8

Začetni intenzivni

zacetni-intenzivni-1     zacetni-intenzivni-2
 
Trening varne vožnje je namenjen vsem voznikom, ki želijo prepoznati obnašanje svojega vozila v nevarnih situacijah ter se naučiti pravilnega ukrepanja. Saj trening varne vožnje najbolj približa situacijo tistemu stanju in posledicam, ki se v realnosti na cesti najpogosteje pojavljajo. Poleg pridobljenega znanja je trening zanimiva izkušnja, ki se vam za dolgo vtisne v spomin.   

Potek:
Trening varne vožnje pričnemo ob 9.00 uri s teoretičnim delom nato sledi praktični del. Med treningom je predviden enourni odmor za kosilo. Ob zaključku sledi še kratek povzetek s podelitvami diplom.    

Tečajniki so v času treninga s prenosno radijsko postajo vseskozi v stalni zvezi s trenerjem. Vsako vajo na poligonu trener razloži in pokaže. Nato mu tečajniki sledijo drug za drugim, pri čemer jih trener nadzoruje, daje navodila in popravlja njihove napake.
Po koncu tečaja prejmejo vsi tečajniki diplomo o opravljenem tečaju varne vožnje.
Trening varne vožnje – začetni intezivni lahko izvajate z lastnim vozilom. Intenzivnega. Po predhodnem dogovoru lahko za praktični del treninga najamete v našem Centru varne vožnje ZŠAM Celje

zacetni-intenzivni-3     zacetni-intenzivni-4

Program treninga:
Kratek teoretični del, ki poteka v učilnici, kjer vam trener varne vožnje  predstavi vozno-fizikalne osnove vožnje z vozilom in osnov pravilnega upravljanja vozila.
Praktični del:
•    Pravilna nastavitev voznikovega sedeža, volana in drža ter vrtenje volana
•    vaje zaviranja v nevarnosti z in brez reakcijskega časa,
•    vaje zaviranja in hkratnega izogibanja oviram,
•    vaje zaviranja na različnih podlagah,
•    vaje pravilne izpeljave ovinkov in zaviranja v njih.
•    Vaje simuliranja vožnje na prirejenem vozilu.

Prosti termini in prijave!
Prijavite se lahko na telefonski številki 031/618-926 ali na naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Tečaji se izvajajo za skupine do 8 oseb. V kolikor je za posamezen termin prijavljenih premalo udeležencev, se trening prestavi na naslednji ustrezni termin, udeležence pa o spremembi pravočasno obvestimo.

Zaposleni

mag. Tomaž Lotrič, univ. dipl.inž., 041 674 338, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vodja izobraževanj: Teodor Božnik, dipl. ekon.;inž. prom., 031 618-926, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Šola vožnja - predavatelj Peter Slapnik, dipl. inž,  041 770 860 mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Podatki o podjetju

Naslov: ZŠAM Celje, Cesta v Celje 14, 3202 Ljubečna
Davčna št.: SI29579864
Matična št.: 5160391000
Telefon: 03 4254660GSM: 031 618 926
Transakcijski račun : SI 56 05100-8014763586
Elektronski naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Za dodatna pojasnila o uporabi piškotkov kliknite TUKAJ.

  Da, dovolim uporabo piškotkov.